Najbrzi hosting - Najjeftiniji hosting - Pouzdan hosting

Jeftin-hosting.net nudi listu najboljih hosting provajdera na internetu.Radi se o hosting provajderima koji su lideri u svijetu pruzanja usluge hostinga.Cijene u tabeli su na mjesecnom nivou.Uz svaki kupljeni web hosting paket dobijate i 1 besplatan domen za sve vreme trajanja hosting paketa. Dobijate cPanel,neogranicen prostor na serveru, neogranicen mesecni transfer podataka, hostovanje neogranicenog broja domena,neogranicen broj email adresa,mySQL baza,Fantastico, FTP pristup i jos mnogo toga.Ukoliko vam se izabrani web hosting ne bude svidjao svi imaju garanciju povrata novca u roku od 30 dana.

Kupovina domene i web hostinga?

Uglavnom sve hosting firme podrzavaju paypal kao nacin placanja.A neke i moneybookers i bankovni transfer kao servage.net.Platiti se moze bankovnim karticama debitnim i mastercard i visa poklon karticama.Debitna kartica je kartica s kojom mozete potrositi onoliko novca koliko imate na racunu i za razliku od kreditnih kartica ne mozete ici u minus. Za ljude iz Srbije najbolje rijesenje je visa virtuon kartica koju svako punoletan moze izvaditi u Raiffeisen banci.Isto tako za ljude iz BIH Raiffeisenova debitna visa kartica a u Hrvatskoj OTP banka nudi Visa Web Prepaid karticu. Postoje i poklon kartice koje mozete dobiti za svega nekoliko minuta.U Hrvatskoj poklon kartica Hypo Alpe-Adria-Banke ili Zagrebacke banke VISA Avenue Mall poklon kartica.U Srbiji visa poklon kartica Erste banke.U Bosni poklon mastercard unicreditbanke.

Servage Hosting

Servage GmbH je njemački veb hosting provider sa sjedištem u Flensburgu, Njemačka. Kompanija posluje kao Servage Hosting. Kompanija je podružnica švedske kompanije Servage AB. Korporativno ime Servage je potomstvo "Serve" i "Age". Kao takvo, ime se izjednačava sa brendiranjem kompanije prema modernim uslugama. Kompanija je 2004. godine osnovana od strane Steffan Sondermark Fallesen, a kasnije je prodata švedskoj telekomunikacionoj kompaniji Tele5 Voice Services AB za 3,5 miliona dolara gotovine u maju 2007. godine i napustila je kompaniju u oktobru 2009. godine. Per Bergstrom smatrao je da je Servage bolje prilagođen brendu međunarodne korporacije. Tokom prve tri godine kompanija je radila samo na engleskoj verziji, ali se poslednjih godina nude i nemačke, poljske, danske i švedske verzije. Kompanija je sada među 20 najvećih nemačkih veb hostova.

iPage

iPage je kompanija za hosting i registraciju domena u vlasništvu Endurance International Group. Oni nude širok spektar veb hosting rešenja za online poslovanje i vebmastere za kreiranje veb stranica. iPage takođe nudi jedan od najjeftinijih deljenih veb hosting paketa koji su veoma pogodni za male sajtove, kao i graditelj sajtova koji se baziraju na povlačenju i ispuštanju i koji pomaže korisnicima koji nisu u stanju da kreiraju sajt bez ikakvog znanja o kodiranju. puni veb servis provajder, ali kompanija je u potpunosti ponovo pokrenula operacije kao provajder veb hostinga u 2009. godini. iPage. hosting plan koji omogućava korisnicima da hostuju neograničene domene uz mesečnu naknadu. Karakteristike koje nudi iPage su slične drugim neograničenim deljenim hosting uslugama i uključuju neograničen prostor za skladištenje podataka, prenos podataka, adrese e-pošte, FTP račune, imena domena za dodatke i MiSKL baze podataka. iPage takođe obezbeđuje Vordpress hosting rešenja koja su u suštini deljeni serveri koji su unapred konfigurisani da pokreću Vordpress.