Godaddy – Jeftina registracija domena

GoDaddy je jedan od najvecih registara domena koji upravlja sa oko 50 miliona naziva domena i ima vise od 9,3 miliona klijenata.

Za svega nekoliko minuta na GoDaddy mozete registrovati domen.Potrebno je da imate Paypal ili Visa,Mastercard karticu. Godaddy skoro stalno ima promotivne akcije, pa se domene dobiju za svega par dolara (nekad za 1 dolar).

GoDaddy – brzo, efikasno i jeftino.!

Tell Your story. Share Your Strength. $2.95 .COM from GoDaddy.com

GoDaddy Inc. je američki javni registar domena i kompanija za veb hosting, sa sedištem u Scottsdaleu, Arizona i registrovanim u Delaveru. Od maja 2017. godine, GoDaddy ima oko 17 miliona klijenata i preko 6.000 zaposlenih širom sveta. Kompanija je poznata po oglašavanju na televiziji i u novinama. GoDaddy je osnovan 1997. godine u Baltimoru, u Marilandu, od strane poduzetnika Boba Parsonsa. Pre GoDaddy, Parsons je prodao svoju kompaniju za finansijske softverske usluge, Parsons Technology, Intuitu za 65 miliona dolara u 1994. godini. fondovi kapitala, KKR, Silver Lake i Technologi Crossover Ventures.n 1999, grupa muških zaposlenika u Jomak Technologies je napravila brainstorming i odlučila da promeni ime kompanije. Parsons je rekao da je kompanija ostala bez imena, jer je to učinilo ljude osmehom i pamćenjem. Kompanija je promenila ime brenda sa “Go Daddy” na “GoDaddy” u februaru 2006.